Mengidam rOti Canai biLe hUjuNg miNggU

20
464
views
 
rOti Canai
fuuuhhhhhh….. kenyangnyaa…. baru lepas tala 2 keping  rOti canai..
aduyaiii.. maken bulat la pewut aku.. hik hik sekeping roti kosong sekeping 
lagi roti telur… pushhh pushhh pushhh…
rase nak terberanak p0wn ada… hak hak hak…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



asal hujung minggu ja mesti aku akan beli roti canai
hari2 kalu makan nasi ja bowink gak kan…
so utk mengelakkan dari mati ke borink mkan nasi
setiap minggu pi lew pekena roti canai…
kalu x kena 2 keping mmg x sahhh..
tpi ble dah dpat 2 keping rase nak terberanak p0wn ada…
ha ha ha ha… kenyang bebb..
dpat trus tido p0wn sedap nie…
p/s…. minggu depan sape nak jOin aku mkan rOti caNai kat
kampung pandan ??
hik hik hik….

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


20 COMMENTS

  1. uih sy penah buat entry pasal roti canai tau…pergh komen byk..44 komen..mmg org malaysia suka makan roti canai kan..hehehe

  2. Roti canai satu…hehe
    Kalau sekali sekala boleh lah, tapi kalau layan hari-hari jangan lupa buat senaman banyak-banyak…hehe

Comments are closed.