Merajuk Makanan Tak Sampai

6
374
views
maggie cup
maggie cup

petang tadi lepas solat jumaat seperti biasa saya dan rakan pejabat akan singgah di medan selera untuk makan tengahari coz pejabat buka kul 3petang..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

bila dah sampai kedai order merupakan perkara pertama yang kitaorang buat.. so bila dah order tuh lepak la kat meja makan sementara tunggu makanan tiba.. 5 minit kemudian makanan rakan pejabat sampai.. saya punya tak sampai lagi.. takpa la maybe lambat sikit.. dalam 10minit kawan pun dah habis makan.. so saya pun tanya la akak kedai tuh..

aku : akak nasi goreng kampung mana ?
akak : ada tuh..
aku : mana ?
akak : baru nak masak..
aku : tak payah la.. lambat dah.. cancel

balik pejabat dengan perut kelaparan.. boikot punya pasal.. gi pejabat cari maggie then letak air panas.. perghhh sedapp.. jimat pun jimat.. hik hik hik..

pastikan anda punya backup plan bila nak merajuk :)~


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


6 COMMENTS

  1. alololo ciannya makanan tak sampai ya…
    akak dulu pon penah kena gak… masa dia tgh masak tu ku cabot je keluar.. dah org kebulur dia masak lambat… tak de makna nak tunggu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here