Mesin ATM Bijak ?

1
495
views
mesin ATM
gambar lawak

Mesin ATM Bijak ?

heee.. bila terbaca kartun ni tergelak pun ada… boleh plak nak kena jelaskan kat mesin ATM untuk keluarkan duit sendiri.. hik hik hik..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tapi kalu adalah mesin macam ni ok gak.. takda la orang nak boros berbelanja lagi.. asal time gaji je habis 20% duit gaji

bershopping dan berjoli sana sini.. heee walaupun duit sendiri.. tapi berjimatkan lebih baik..

(walaupun diri sendiri tak pandai nak jimat hihihih..)

p/s… agak² kalu time raya brape banyak mesin ni hancur ekk ?

hahaha..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleDiet Selepas Bersalin
Next articleVideo Harlem Shake
SHARE

1 COMMENT

Comments are closed.