sunat

sunat

semalam sementara tunggu member kat pejabat pos lepak dengan member perempuan yang kerja security guard kat dengan tempat kerja bila dah duduk berborak ada la keluar gosip² cerita kat tempat kerja..




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

nak dipendekkan cerita semalam dia cerita ada sorang budak cina ni nak masuk islam.. so member suruh la dia pergi jabatan agama islam kat area sini.. pastu budak tuh kata nak kena gi bersunat.. so terjadilah perbualan ni..

member : buat apa kat sini..
budak : nak masuk islam..
member : kena pergi kat jbtn agama islam dkat ….
budak : nak pergi sunat dulu.. tolong hantarkan

member : aku naik motor je..
budak : hantar la naik motor..
member : mana boleh (pasai dia perempuan budak tuh lelaki) nanti balik macam mane ?
budak : naik motorsikal la..
member : xboleh xboleh
budak : kalu macam tuh panggil ambulans jela ambik..

aku dah bantai gelak wakakaka sampai ramai orang pandang kitaorang.. hahaha..