Naruto Online

5
569
views
Naruto Online
Naruto Online

semalam dok berborak gosip² dengan amoi kat yahoo mesengger then sampai 1 part dia suruh tunggu sat nak tengok naruto online.. saya pun kata la dah tengok punn.. (tunjuk teror kunun..) tetiba amoi tuh balas terus buat aku terdiam.. heee..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



feroz : dah lama tengok.. lambat la ang ni.. narutoget.com
amoi : sabar la baru nak tengok..
feroz : setiap jumaat malam dah keluar cerita baru.
amoi : khamis malam la kluar cerita baru..

feroz : errr.. jumaat la..
amoi : khamis..

aku pun buka la website naruto online untuk kepastian.. dan ternyata aku yang slow.. setiap khamis malam dah keluar episod baru.. last skali amoi tuh ckap..

amoi : wakkakaka aku dah tengok naruto online setahun dah.. kau yg lambat..
feroz :@#*^)[email protected]^#[email protected]#%!

kepada yang belum tengok naruto online anda boleh layari website : http://narutoget.com


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

5 COMMENTS

Comments are closed.