Nasi Beriani Orang Mengidam

2
187
views
nasi beriani
nasi beriani

Nasi Beriani Orang Mengidam

dah lama sebenarnya tak makan nasi beriani.. sejak bertukar boss bulan 2 harituh.. boss baru asyik belanja makan then ajak makan sini sana.. kadang2 sampai pejabat je dah ada makanan.. so memang boroi sikit la sekarang.. hik hik.. semua salah boss hahaha.. memang tak sempat nak keluar beli nasi beriani.. tapi hari ni boss balik awal tetiba teringat nasi beriani..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

ngam pukul 1 ptg tadi terus berlari macam kena kejar dengan pontianak semata-mata nak beli nasi beriani konon² sat lagi habis laa kot kot kempunan gitu.. hahaha dramatik tak ? kah kah kah.. INI SEMUA POYO.. ngam kul 1ptg tadi rehat dengan kawan gi beli nasi beriani.. see.. ada 2 ketui ayam goreng disitu.. hahaha.. nampak sangat mengidamnya kan kan kan..

huarrrhhh.. lepas gak ngidam tadi nak makan nasi beriani.. heee kenyang kenyang.. hik hik..

memang sedap nasi beriani ni.. dekat dengan kotaraya.. belakang bangkok bank dan bersebelahan dengan maybank gitu.. ..

siap bertampal best nasi beriani in town gitu.. hahaha..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here