Nuffnang owhh.. nUffnanG

6
330
views
Fuhh… tgah blogging tadi tergerak plak hati nak tgok earning…
check2 earning dah rm50 rupanye..
hik hik hik..
tarek2 ke bwah rupa nye kna release earning baru dia proses
naseb baek tgan nie gatal2 nak tgok bwah.. kalu x
smpai ble2 aku x release earning aku
hak hak hak..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



agak2 ari nie baru release ble plak nak smpai rumah erk ??
ngeee.. xsabar plak nak dpat earning
isk isk.. almaklum la smpai chat2 bley dpat duit..
nak gak rase duet free nie..
hak hak hak..
p/s.. sape yg dpat lebey tuh meh2 lew blanje aku :)
hik hik hik…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleYour blog is locked.
Next articleDOWNLOAD JPJ TEST
SHARE

6 COMMENTS

  1. 10 mac dah cashout??
    sebaiknya hujung bulan, sbb hujung bulan baru dia proses…then awal bulan satu lagi..(selang sebulan) dia akan emel dan cakap payment dah anta ke HSBC. HSBC akan antar statement, then dalm belas2 hb, sampai lah cek tu.. :)

    ni bulan 3, so bulan 5 laa :)

Comments are closed.