Operasi Bersih 2.0 Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah

8
6
views
Operasi Bersih
aduyai.. dah la semalam letih bersihkan rumah hari ini operasi bersih
berpindah ke Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
letihnyaa… fuhh. baru ja siap operasi BERSIH 2.0 bilik
adik aku yang start politeknik esok.. so hari ni kna tolong
dia bersihkan bilik yg dia baru dpat di politeknik
thanks poli coz bagi pnginapan kat adik aku yang ada asma nie…
disebabkan dia ada asma terpaksa la aku sbgai abang dia yang baik hati
tolong di buang segala habuk yang ada  bgi mengelakkan dia semput..



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

terpaksa la berkorban sikit.. adik nak blajar kan..
kalu abg tak tolong sapa lagi… harapkan korank ? heee.. mane knai
hik hik hik
heee.. dah habis kowt cerita pasal bersih 2.0 nie..
pasni nak balik umah sambung operasi tidur 3.0
hik hik hik….

tadaa… bilik adik aku slepas di bersihkan…
hahahah… tipu jaa… kalu mcam ni bilik poli aku
nak sambung blajar balik la..
hik hik hik…
p/s… thanks admin poli coz kasi bilik kat adik ku..
heee.. syang awek poli lebey…

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. bersih kan bilik 2.0 tidur 3.o makan lak 4.0 leh tak haha…kalau bilik mcm gmbr tu aku pun nak belajar balik best nampak:P

  2. saiful : hahahah semua pkai bersih skrang.. nnti aku juin…

    zaheera : hihihihi cantik kan.. tgok la abg dia yg bersihkan hahahaa…

    buat duit : hihihihi tau xpe… kalu tak blajar tidur dlam bilik ja wakakaka

Comments are closed.