Orang Dah Meninggal Sms Orang Hidup ?

36
684
views
tOyOl main sms bley ?
petang semalam aku terdengar mak aku membace sesuatu seperti mengeja
aku pown tnye la ape yang di bace..
pastu dia terus serahkan hp dia utk aku bace
mula2 bace nak tergelak p0wn ada…
mane taknya tergelak si bodoh p0wn dah cuba nak menipu.
isk isk isk..
sms yang diterima mak aku…
“top upkan ayah kredit mexis 50RM di nombor barunya
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



0178936809 ayah lagi ada masalah kat balai police.
tak paya cell.sekejab ayah cell.”
dari : +6285217245008
untuk pengetahuan si bodoh tuh.. ayah mak aku dah meninggal dunia…
dan untuk pengetahuan si bodoh tuh lagi orang malaysia
tak panggil 50RM tetapi RM50..
dan sememangnya bodoh ble dia taep cell dan bukannya call…
maxis la bodoh bkan mexis..
disebabkan aku banyak kredit so aku p0wn membalas sms tersebut
“ayah duduk la dekat balai polis tuh..
hidup p0wn menyusahkan orang ja kan…”
p/s… ORANG BODOH p0wn dah pandai nak cuba menipu
so kita orang yang pandai kna lebih berhati²..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

36 COMMENTS

  1. entah apa2 punya org kan. nmpk sgt org indon punya keje. k.izan pun pernah dpt sms mcm ni sekali. dari ‘ayah’…abah k.izan dah lama meninggal…

  2. hey my mum pon dpt this text..
    musykil kot ayh masok jail..padahal ayh ada sebelah jep..hahahaa..
    agk kurang pandai org yang text nik..grrrrrrr

  3. tak de tindakn ke ek kt org cmni sbb qiqi rse de blogger len prnah kena cmni gk…grm la org lua yg budget pndai tp BODOH ni nk mperbodohkan kite yg pandai ni…grm3

Comments are closed.