Malaysia Tewas 3-0 kepada China

Akhirnya Piala Thomas terlepas lagi dari tangan kita.. sudah brapa tahun kita kempunan kemeriahan Piala Thomas.. nmpaknya tahun ni p0wn same.. Nampaknya semangat dan rank dunia tidak dpat membantu kita memenangi Piala Thomas.. mungkin sudah tiba masanya kita bertukar semangat.. dari semangat ingin menang dan semangat kesukanan
Advertisement

fUngSi taG daN awaRd

Gambar Tiada Kaitan.. ahaks.. hampir setiap minggu aku di tag oleh kwan2 ku yang cute dan ensem.. cute ka ? ensem ka ? hik hik hik…. tpi.. sOri geng.. tag tertunda meningkat ke lebih 20.. hahahahahaha…. nak simpan smpai 100 ngeee… bkan xm0h buat… internet bermasalah.. unta

Melaysia Kalahkan Denmark 3-2

Hafiz Hashim Setelah kalah semalam Hafiz Hashim bangkit semula.. Malaysia yang mula menguasai perlawanan dengan 2-0 berjaya di kejar Denmark 2-2 Hafiz Hashim yg merupakan pilihan single terakhir melayakkan Malaysia ke Separuh Akhir setelah Menang mudah mengalahkan single denmark… Malaysia akan bertemu CHINA di Separuh akhir sementara

Piala Thomas + Piala Uber Malaysia 2010

Thomas Cup + Uber Cup Malaysia 2010 Masihkah ada harapan buat Malaysia utk menjuarai piala Thomas dan juga piala Uber… Perlawanan demi perlawanan ku menanti kejayaan Malaysia.. tetapi yg ku lihat hanye kekalahan demi kekalahan game piala Thomas mahupun piala Uber.. isk isk isk… aku x kesah

Hari Belia 2010

Hari Belia Datang Lagi… Siapakah Belia ?? Belia adalah mereka, mereka dan mereka yang berumur 15 sehingga 40 tahun… adakah anda belia ? jOM Raikan Hari Belia Sambutan yang berbeza pada tahun ini mungkin akan menarik lebih ramai belia untuk berkumpul meraikan hari Belia di Putrajaya… Sambutan

Hadiah Hari Ibu

Ahaks.. Ais Cream ? hik hik.. nie lah hadiah hari ibu yg aku kasi kat mak aku.. hihihihi kedekut kan ? hahahaha… nak buat mcam mane tuh ja yg mampu.. hahahaha.. lagi pun ais cream tuh mmg kegemaran mak aku… hik hik hik.. klu dpat ais cream

blOgger di FaceboOk

Are You blOgger ?Jom Join Blogger2 Lain Di Facebook…Kini Ahli Sudah Mencapai 453 Orang..Tambah Kawan2 blOgger dan traffiC anda..