Panjat Bukit Broga, Semenyih bersama Blogger

12
666
views
 Bukit Broga, Semenyih
Permandangan Bukit Broga
heee… hari sabtu nie dalam kul 7 pagi plan nak 
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



panjat bukit broga di semenyih bersama blogger
dan rakan-rakan..
planning nie takda anjuran sapa-sapa..
just enjoy dan santai dari geng pOrt blOgger
so kepada sesiapa yang berminat nak juin skali
mendaki bukit broga ni bley inboxkan 
nama dan no hp anda di facebook sya..
makan dan transport sendirian berhad..
jalan ja kitaorg tunjuk :P
hik hik hik..
meh la juin kitaorg bergambar di atas bukit broga 
heee…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

12 COMMENTS

  1. Hey! Rumah aku kat Semenyih! Nak join boleh takk?
    tp sabtu busy la… ade keje… T,T
    tapi nak joinn sangat…. T,T

  2. Milly da pernah naek :)
    Daki tu memang penat habis! Tp view teramat cantek, so penat pun tak terasa. Btw, have fun guys! And take care oke. Milly have to work la. Huhu.

Comments are closed.