Pantang Ada Gambar Seksi Mesti Nak Share Dosa…

9
570
views
Assalamualaikum..
heee.. agak panas tak tajuk aku hari nie.. ? hee..
ta kowt… bukan nak kondem sesape.. 
just nak sharing je..
(katanya..)
tak perlu di ungkap tak perlu di tanya siapa…
dah macam berita terkini ja..
asal ada gambar seksi atau kesilapan orang
blogger laju ja sebarkan.. pantang silap 
laju ja kita post entry.. 
kononnya nak sharing, nak kasi pengajaran..
bebbb.. kalu nak kasi pengajaran tak perlu mention
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



nama or gambar pelaku tersebut..
kalu tak silap aku ada terbaca 
barang siapa yang membuka aib orang lain.. maka
allah akan membuka aibnya suatu hari nanti…
(betuikan kalu silap..)
so aku rasa as blogger or as manusia biasa
kita semua tak lari dari kesilapan..
bukan setiap hari.. tapi setiap masa..
kita semua sering lakukan kesilapan..
cuma sedar ataupun tidak ja..
so aku harap PERKONGSIAN ini
tidak akan jadi ikutan blogger akan datang
coz aku tengok makin ramai plak nak jadi 
wartawan SEKSIAS semasa…
 
heee… jangan mareh..
kalu ada silap mane mane.. 
tegur ja kat komen..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

9 COMMENTS

  1. huhuhuhu diorang berani..!! @[email protected] syieda lebih suke baca blog yg xda gosip/kata orang macam tu..

    p/s : kecian pada diorg..baru nak bertaubat/berubah terus terbatal niat.. hurmmmmm ujian…ujian…

  2. macam tau je tuju dekat blog mane….hehehe…neway agak stuju dengan statement ni….sbb bukan apa….cara dorg sebar tu umpama dorang nak berkongsi dosa dengan org lain….yela…manusia ni pantang nampak mende pelik skit sumenye nak tgk….

    -komen utk dri sendiri gak…. =)

  3. si budak kachak : hehehe. manusia mmg tak lari dari kesilapan :)

    fyzal : hahaha baek tengok gambar unta lagi seksi kowt :P

    cikpuan rara : hehehe biase la dlu sya pown buat :)

    syieda : yups.. betoi tuh.. org baru nak taubat pown bley terbantut gara2 kita :)

Comments are closed.