Pasangan Bercium Dalam Lif

4
677
views

romantik

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Pasangan Bercium Dalam Lif – minggu lepas sewaktu dalam perjalanan menuju ke pejabat terlepas beberapa saat lif sudah ditutup. Sudah la lambat terlepas lif pula.. so tengok la cctv lif siapa la yang cepat sangat tutup pintu ni..

sedang melihat cctv yang ada di hadapan lif ternampak si jejaka duk sibuk curi cium si wanita.. sambil si wanita gelak gelak manja.. bila sampai lif dibawah pintu terbuka mereka keluar selamber je.. tak sempat nak tengok jari si perempuan sudah kahwin ke belum.. (bersangka baik jelahh..)

heee.. kalu ye pun nak bercium agak² laa.. tengok dulu atas bawah.. jangan duk ingat takda orang ja.. sekarang zaman dah maju bebb.. cctv pun ada dalam lif.. kan dah kantoi.. nasib baik time tuh tak ramai yg duk tengok cctv tuh.. kalu tidak dah jadi free show pakat tengok live..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

4 COMMENTS

Comments are closed.