Payment CIMB Clicks On Hold

0
439
views

Payment CIMB Clicks On Hold. Siapa tak geram bila payment on hold lagi lagi bila job atau tugas telah disempurnakan sebaik mungkin yang kita boleh buat. Bila terima email macam ni rasa marah gila mana tak nya job kadang-kadang ja dapat tetiba payment on hold pula.

marah marah marah… tapi lagi aku marah bila si bodoh ni email scammer kata payment cimb click aku on hold sebabnya aku mana ada buka akaun cimb pasal pulak email aku pasal cimb click.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



scammerlagi bodoh bila email yang digunakan nak menipu tu terang-terang bukan guna email cimb hanya gunakan email .edu yang selalunya digunakan oleh scammer.

kepada kawan-kawan yang terima email pastikan korang kenal pasti email yang menghantar sebelum korang buat keputusan untuk klik link yang diberikan atau berkongsi maklumat perbankan anda dalam talian.


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here