Pelawat dari Ohbelog.Com

11
1823
views
Ohbelog.Com 
heee.. hari ni aku nak cite pasal pasal tempat ping ohbelog.com plak..
heeee aku ni da macam tukang promosi la plak.. tapi nak buat gimane..
nak tolong kawan² blogger baru dan lama untuk dapatkan pelawat
so aku share la juga..
sebenarnya aku pun taktau sangat pasal ohbelog ni..
sehinggalah 1 hari aku blogwalking dan ternampak kat referrer
satu blog ini yang pelawat blognya kebanyakkan datang dari ohbelog.com
so apa lagi aku pun cuba register dan try sendiri ohbelog.com ni..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

ternyata apa yang aku nampak memang tidak salah lagi..
ohbelog memang membantu untuk meningkatkan pelawat blog
referring sites rank ohbelog no.4 walaupun dalam proses percubaan..
tengok.. terkejut gak.. walaupun dalam proses percubaan tapi dah kasi
pelawat berlipat ganda.. heee.. 
so kepada rakan² blogger aku cadangkan korang guna ohbelog.com untuk
ping entry terbaru.. walaupun limited kepada 3 ping sehari..
tapi berbaloi² untuk dicuba..
..selamat mencuba..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleLelaki Kahwin 4
Next articleBila Boss Tunjuk POWER
SHARE

11 COMMENTS

Comments are closed.