Pelawat dari Ohbelog.Com

11
29
views
Ohbelog.Com 
heee.. hari ni aku nak cite pasal pasal tempat ping ohbelog.com plak..
heeee aku ni da macam tukang promosi la plak.. tapi nak buat gimane..
nak tolong kawan² blogger baru dan lama untuk dapatkan pelawat
so aku share la juga..
sebenarnya aku pun taktau sangat pasal ohbelog ni..
sehinggalah 1 hari aku blogwalking dan ternampak kat referrer
satu blog ini yang pelawat blognya kebanyakkan datang dari ohbelog.com
so apa lagi aku pun cuba register dan try sendiri ohbelog.com ni..



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

ternyata apa yang aku nampak memang tidak salah lagi..
ohbelog memang membantu untuk meningkatkan pelawat blog
referring sites rank ohbelog no.4 walaupun dalam proses percubaan..
tengok.. terkejut gak.. walaupun dalam proses percubaan tapi dah kasi
pelawat berlipat ganda.. heee.. 
so kepada rakan² blogger aku cadangkan korang guna ohbelog.com untuk
ping entry terbaru.. walaupun limited kepada 3 ping sehari..
tapi berbaloi² untuk dicuba..
..selamat mencuba..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleLelaki Kahwin 4
Next articleBila Boss Tunjuk POWER
SHARE

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here