Peluru Salut Minyak Babi takutkan Askar Islam ?

20
594
views
nampak cOmei tak ? heee..
kes dia bermula semalam…(aiks open kes plak)
tjuk surat khabar Peluru Salut Minyak Babi Bunuh Osama
Pemilik laman web …..(luar negara) mendakwa,
“militan Islam yang mati akibat terkena
tembakan peluru yang disalut dengan minyak babi
tidak akan masuk syurga..”
Minyak yang berharga AS$8.95 untuk 113gram
akan mencetuskan ketakutan dikalangan militan ISLAM
Ini kata2 pemilik laman web JiwarOsak.blOgspot.coM
ada aku kesah peluru tuh salut minyak babi ka minyak unta ka
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



minyak rambut ka.. minyak sapi ka minyak wangi ka ?
dah nama p0wn berjihad buat pa nak takut tak masuk syurga ?
kalu berjihad untuk islam tuh dah ada bau2 syurga dah tuh..
sedangkan makan babi time darurat p0wn takpe inikan pula
hanya terkena peluru salut minyak babi ketika berperang…
Petikan Surah: Al-An’am – 145
“Kemudian sesiapa yang terpaksa (memakannya kerana darurat)
sedang ia tidak menginginkannya dan tidak melampaui batas,
 maka sesungguhnya Tuhanmu Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.”
nampak beno bodohnya diaorg.. soo
tak perlu takut kalu berjuang untuk islam..
teruskan berjuang..
heeee.. nampak beno diaorg takut..
smpai peluru pon nak salut minyak babi..
keh keh keh..
p/s…. betOi tak statement aku ?
heee…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


20 COMMENTS

  1. Gambar comey bro.. Aku memang hangin bila tau peluru yg digunakan utk tembak militan Islam tu disalut dgn minyak babi. Nampak sgt diorang memang takut ngan Islam…

  2. pendekar laut : mmg geram.. tpi tak effect kat militan coz diaorg berjuang utk islam.. mmg diaorg penakut..

    fatihah : btoi btoi btoi :)~

  3. kiwi : sya tau sya comei hahaha…
    cik dil : jgan smpai sya nanes nnti..
    fathiah : kebodohan mreka terserlah :) bazir duet salut minyak babi.. heee..
    Liyana : ya ya snooker ja idong diaorg…

  4. nak gempar org islam guna kaedah ni mcm ni satu kerja yang bodoh ler…dia ingat org islam sensitif dgn babi tapi dia tak tahu yang mati syahid di jalan allah itu confirm syurga…

Comments are closed.