Pemandu Teksi Puduraya TAK IKUT METER

8
550
views
TEKSI INI MENGGUNAKAN METER

DAH TERANG LAGI BERSULUH ditampal dipintu dan pasang bumbung teksi
tapi masih terkena pada ramai orang..
isnin lepas sewaktu nak pulang dari klinik 1Malaysia di puduraya
ingat nak balik naik lrt tpi disebabkan demam panas dan jalan tak brapa nak elok so
aku ambik keputusan untuk balik naik teksi.. so bila nak naik teksi kna la seberang jalan..
tengok di seberang jalan bawah jambatan dah ada 3 or 4 teksi yang menunggu..
fuhhh lega.. takyah nak tunggu² lagi..
feroz : bang, pergi kg pandan tak ?
teksi 1 : rm20
feroz : TAKPAYAH
teksi 1: habis brapa ?
feroz : ikut meter la..
teksi 1 : buat bodoh je..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



then tak puas hati aku pergi ke teksi ke 2
feroz : abg, kg pandan pergi ?
teksi 2 : tadi teksi depan dah letak harga
takkan saya nak tawar plak karang apa dia kata..
feroz : @$#*%@!&# O.o” ( 2 x 5 rupanya)
alahaiii.. disebabkan tak brapa nak sihat so malas nak layan sangat.. then jalan depan sikit
dan tahan teksi yang sedang bergerak.. dan ternyata
teksi yang bergerak sememangnya ikut meter
berbanding TEKSI YANG MENANTI..

dan bila sampai rumah tambang yang kena HANYA RM9.40
berbeza dari yang di caj oleh teksi 1 tadi sebanyak RM20.00

sooo… kepada kengkawan yang ingin menggunakan khidmat teksi sila
tahan teksi yang sedang bergerak dan jangan cari yang menanti..
orang demam panas pun dia nak cekik… grrrr….
tapi tak semua begitu.. 
try tanya dahulu kalu dia letak harga better cari yang bergerak or
yang menggunakan meter agar anda tidak tertipu..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

Previous articleDoa Istikharah
Next articleJanda Baik
SHARE

8 COMMENTS

  1. rusuk kiri : heee.. org kl tau la.. kalu org jauh2 nak dtang melawat mmg terkena..

    iwan : heee.. time tak sihat.. krang kna pukul lari langgar tiang plak sesia je :P

    beckhrooy : heee a’ahh mmg nak kna report

Comments are closed.