Pembukaan Restoran Bersama Emma Maembong

2
237
views

Pembukaan Restoran Bersama Emma Maembong. Pagi tadi member opis kasi kad jemputan untuk menghadiri majlis pembukaan restoran baru sekitar KL jemputan untuk pejabat dan emma maembong merupakan artis jemputan untuk perasmian pembukaan restoran tersebut.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

Pembukaan Restoran Bersama Emma Maembong

emma maembong bertudungnak dijadikan cerita member pun pelawa aku untuk ke event tersebut sekiranya aku nak menyertai event tersebut kena kasi nama nak booking tempat awal. Tapi disebabkan event waktu malam dan paginya kerja so rasa macam tak larat pulak nak pergi event terus kasi alasan kat member.

aku : xbole pergi gini..
member : kenapa ?

aku : nanti emma maembong tengok aku tergode..
member : ok lah tu…

aku : xbole gak nanti hari2 xpergi kerja… bangun tidur emma maembong sebelah hahahaha…
member : haha susah juga..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here