Pemilihan Seorang Lelaki Antara Awek dan Isteri

8
3
views
kartun seksi
Awek Seksi
LELAKI NAK CARI AWEK ?
• Tak kisah laa dia freehair atau bertudung
• Pakai seksi dan ketat satu kelebihan
• Nak yang kulit putih jer , muka cantik tu paling dia nak
• Tak kisah dia perangai macamana pon. Notty lagi dia suka
• Boleh keluar rumah anytime , anywhere.
• Nak yang gedik sana , gedik sini. Boleh pegang-pegang, sedap-sedap.
• Ada DARA ke takde ke tu belakang cerita.
Kalau takde DARA , tu satu peluang baik punye !



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

kartun muslimah
Awek Muslimah
LELAKI NAK CARI ISTERI ?
• Nak yang ALIM dan menutup aurat tu WAJIB !
• Reti hormat orang tua
• Nak yang pandai dekat dapur. Reti masak-masak
• Tak kisah cantik ke tak janji sejuk je mata memandang
• Nak cari yang pandai jaga maruah ! Tak boleh ada lelaki lain sentuh
• Cari yang pandai jaga diri. Tak curang bila dia kerja
• Nak yang SUCI jer ! Ada DARA tu WAJIB !
heee… dah tau.. ?
apa keputusan anda wahai kaum hawa.. ?

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. well, yang tak ada dara tolak tepi~

    sape yang buatkan perempuan tak ada dara?

    lelaki memang suka memilih yang terbaik tapi kesannya pada perempuan~~

    just my opinion~, sebab kalau semua lelaki mencari yang terbaik, bila yang tercorot nak mendapat tempat di hati orang? kan?

  2. cik ketam : heee.. tau xpe :)

    IQ : heee.. IQ btoi tu tpi kna pikir gak.. knapa harus jadi yang tercorot kalu boleh jadi yang terbaik ? kna pndai jaga diri sndiri..
    anyway ini faktanya..

    athirah : yupss.. itulah yg cuba sya sampai kan.. bile dah nikah nak kasi semua kasi lahh..

    ejulz : tak semua org mcam ang.. orang skrang cari awek coz nak tayang2 ja.. yg seksi2 yg mantap2 kasi kwan2 jeles.. last2 kawen dngan anak pak imam gak :)

    zul : heee.. yg bertudung tuh bley dididik agi lpas kwen :) yg penting pndai jaga maruah diri :) heee..

Comments are closed.