Penipuan Online Banking ?

7
600
views

Online Banking 
kadang² aku pelik gak.. bila dapat email online banking
padahal 3 bank yg aku guna tak pernah pun register untuk online banking..
kadang² tuh dapat gak email akaun kena suspended..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tapi bila keluar or masuk duit ok ja..
MENGARUT MENGARUT MENGARUT
tapi bila di tunjuk kearah details email alamat
email dia pelik plak.. bukan dari company
yang lagi pelik.. den mane ada bank *****
isk isk isk..
so kepada rakan² yang guna online banking diharap
berhati² sebelum kasi details kepada individu/email yang tak dikenali..
confirmkan dahulu dengan bank sebelum kasi details…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


7 COMMENTS

  1. Assalamualaikum abg feroz. menakutkan…sheila pun tak pernah buat online banking. macam bahaya sangat ni

  2. emel ni mmg bahaya ckit…ignore je..klu sy dpt, trus delete..sbb da byk kali..kdg2 mnyampah jugak..huhu

  3. mira + mira : heee.. dedua mira :) a’ah spam ja tuh.. tpi tak ramai yg tau.. kdang2 risau tuh ramai gak yg klik.. tpi kdang2 ada gak yg anta virus mcam ni.. tuh yg bahaye.. so kna clear cookies slalu..

Comments are closed.