Perempuan dan Aiskrim

10
682
views
aiskrim
aiskrim

perempuan dan aiskrim memang tak dapat dipisahkan ekk ?

semalam lepas balik kerja gi lepak dengan member kat pasar seni @ sentral market. kitaorg gi minum kat kedai mamak sebelah pasar seni.. lepas habis minum nak anta kawan balik ke stesyen bas blakang lrt pasar seni. so kna lintas jalan.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



bila nak lintas jalan terperasan sorang awek ni sibuk dok jilat aiskrim.. selamber je dia lintas.. tetiba datang sebuah bas menghampiri sambil hon awek tersebut.. selamber je dia jalan macam takda apa berlaku.. saya tarik tangan kawan saya mengundur tapi diblock oleh dia tak sempat nak tarik tangan awek tadi sambil jerit2 kat dia.. tpi selamber je dia dan aiskrimnya.. sampai la bas dah dekat baru kawan dia perasan lantas tarik dia kebelakang..

naseb dia baik kawan dia perasan dan tarek dia kebelakang kalu tidak dia dan aiskrimnya memang confirm terpelanting coz bas tuh memang laju dan tak sempat nak membrekk…. fuhhh..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


10 COMMENTS

Comments are closed.