Perempuan dan Perfume

Kartun Muslimah

Kartun Muslimah

Memang tidak dapat dinafikan perfume amat diperlukan dalam kehidupan harian terutamanya mereka yang bekerja dan belajar. Lagi-lagi mereka yang sentiasa berhadapan dengan orang lain dalam kehidupan seharian.

tapi kebanyakan perempuan lebih gemar menggunakan perfume ‘sebotol sekali pakai’ bukan untuk mengata atau mengutuk, cuma perli ja.. hik hik hik.. tak salah memakai perfume tapi cukuplah sekadar untuk anda kelihatan wangi dan tidak berbau.. bukan untuk menusuk hidung kaum adam yang lalu lalang sebelah anda..

pernah beberapa kali sedang duduk berborak atau makan tetiba lalu perempuan berhampiran saya dan saya bersin or tetiba hingus keluar disebabkan hidung yang agak sensitif terhadap perfume 1 botol.

beberapa hari lepas pulang dari kerja ada lepak makan dengan kawan perempuan bila datang ja dia dari jauh lagi dah dapat bau perfume yang dia pakai, memang wangi dan memang menggoda.. perghhh.. dalam duduk berborak tuh ada juga perli si dia

feroz : amboihhh, wanginya..
si dia : *hanya tersenyum
feroz : nie pakai perfume sebotol ek ? kuatnya bau..
si dia : mana ada.. sikit je..

haaaa… part sikit ni macam tak percaya.. perempuan ? sikit ? hahahaha agak susah nak dipercayai.. mungkin ada.. tapi tak ramai.. dan untuk kaum² adam diluar sana.. ini ada sedikit taskirah untuk anda semua..

Wanita Adalah Ujian Kepada Lelaki
Daripada Usamah bin Zais R.huma dari Nabi SAW sabdanya, “Aku tidak tinggalkan selepas kematianku satu ujian kepada kaum lelaki yang lebih mencabar melainkan ujian dengan perempuan”.

bercerita tentang perfume ni teringat perfume kat rumah dah nak habis.. mungkin pasal bergaya sakan waktu raya.. lepas habis raya ni sibuk sikit dengan kerja dan blog yang dah berhabuk so tak sempat nak bershopping tapi baru² ini dpat email dari zalora.com.my so teringat akan shopping online.. bila di godek-godek dalam zalora terjumpa perfume adidas ni..

perfume adidas

perfume adidas

agak² kalu kenyit² mata kat owner zalora.com.my ni dapat tak buy 1 free 3 ? hihihih..

Incoming search terms:

  • perfume adidas yang perempuan
16 Jenis Nasi di Malaysia LIHAT DISINI
‘tag’ kawan anda untuk menangi RM500.LIHAT DISINI
Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

7 thoughts on “Perempuan dan Perfume

  1. sebenarnya wanita tidak boleh pakai perfume yg baunya lelaki boleh hidu.berdosa.huu

  2. ermmm lama tak pakai perfume huhuhuhu patut ler xde org nk tegur muahhahhahhahahha…

  3. feroz beli. yang free tue bagi sis ye. hehehe…

  4. kes mcm ni blh mengurangkan oxygen org lain

  5. […] Kerjasama yang dijalankan dengan Zalora.com.my ternyata menguntungkan pihak blogger dan zalora terutama bila admin dapat kupon RM50 untuk entry yang dihasilkan Zalora.com.my […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>