Pertandingan Ping Pong Ditunda

0
143
views

Pertandingan Ping Pong Ditunda. Pertandingan yang telah dirancang pada 19/11/2016 terpaksa tunda disebabkan beberapa orang pemain terpaksa bekerja sewaktu BERSIH 5 dan seterusnya penganjur menunda pertandingan ping pong yang diadakan waktu-waktu akhir.

Pertandingan Ping Pong Ditunda

pertandingan-ping-pongPertandingan terpaksa ditunda setelah mengambil kira beberapa aspek selain bagi mengelakkan perkara-perkara yang tidak diingini berlaku. Oleh sebab ramai pemain telah tiba kitaorang buat keputusan untuk menganjurkan sendiri liga ping pong bagi mengelakkan stress ping pong berpanjangan setelah hampir seminggu berlatih.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

16 pemain bermain dalam liga ping pong dan aku hanya layak sampai ke separuh akhir sahaja kalah tipis 3-2 walaupun aku berjaya mendahului pihak lawan dengan 2 – 0. Kalau dah nama bukan rezeki buat macam mana pun memang bukan rezeki kita, anggap sahaja berlatih sebelum perlawanan sebenar bermula.

harap-harap pertandingan tak tunda lama sebab dah gian nak main ping pong geram tewas tipis dengan wakil-wakil company.. arghhh.. stress mak tau.. :P


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here