Pesta Durian di Pejabat

durian

durian

Pesta Durian di Pejabat – semalam ada pesta durian di bukit kiara tapi disebabkan kerja tak boleh nak tinggal so boss decide takpayah pergi pesta di bukit kiara sebaliknya kita bawak pesta dari bukit kiara ke pejabat..

dan hari ini adalah hari pestanya boss bawak 1 bakul durian dengan isi yang cantik molek ke pejabat.. bukan kata orang pejabat, habis semua yang ada kat sini dapat merasa selazatan durian.

waktu rehat diisi dengan pesta durian

pesta durian

pesta durian

heee.. tengok ini baru beberapa orang ja.. belum lagi geng perempuan dan beberapa staff pejabat lain.. hihihih.. kat tangga pun jadilah.. memang hantu durian..

6 Langkah Mudah Menjadi Seorang K-Popster LIHAT DISINI
Anda Peminat Badminton ? LIHAT DISINI
Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

12 thoughts on “Pesta Durian di Pejabat

  1. aien hermionie says:

    hehe.. aien tak suka makan durian..

  2. wuuuuuuuuuuu bestnyeee :D

  3. Dah lamaa tak makan durian huhuhu, bro xnak pasang plugin commentluv ke

  4. Jawabnya berkipas beramai-ramai sebab kepanasan dek penangan buah durian. :-)

  5. aku baru je lepas makan durian
    jam 1 pagi masih makan durian
    haha

  6. Best nyer dpt mkn durian huhuhu mau mau :)

  7. Bagus betul bos. SIap bawak pesta durian ke pejabat lagi tu. Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WP-SpamFree by Pole Position Marketing