Ping pong dan perempuan

3
444
views
Ping Pong
Ping Pong

semalam ada game ping pong dengan rakan pejabat.. mula game tuh memang best.. 1st game saya tewas dengan rakan pejabat.. tapi second dngan third game saya menang besar… tapi masuk game keempat datang awek dari mana tah datang tengok kitaorg main pingpong terus hilang fokus dari tengok bola TER tengok awek je.. hihihih makanya game ke 4 saya tewas..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



seri 2 sama game ke 5 menjadi penentuan ping pong kitaorg.. tapi masuk game ke 5 datang lagi 2 orang awek comel tengok kitaorg main.. disebabkan kawan pejabat dah kawin so dia tak lari sangat la fokus.. tapi saya yang bujang ni asyik ilang fokus ja bila awek pakat tengok.. hahaha sampai kalah besar gak la.. akhirnya kena gelak dengan kawan pejabat.. isk isk isk..

makanya lain kali kalu nak main ping pong sila tengok bola bukan tengok awek.. hahahah O.o”


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

3 COMMENTS

Comments are closed.