Post Surat
adeii…betoi ka post surat skrang lambat sampai.. ?
tak macam dulu lagi.. ?
Kes 1 : hari tuh aku ada send surat pakai pos laju
hantar surat hari rabu pagi.. sampai hari isnin pagi
tak sampai² gak surat.. so ayah aku terpaksa faks balik
surat tuh ke abg aku..byk plak tuh..
then bila abg aku pergi ke pejabat pos nak pos surat



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

org pejabat pos tanya dia.. kenai tak orang bernama nie..
(dia pakai baju penguatkuasa) nama dia plak tuh..
adeiii…
Kes 2 : Petang Rabu minggu lepas adik aku ada pos surat
dari shah alam ke rumah aku (Ampang) pakai pos biasa jela..
 then baru je tadi sampai.. itu pun lepas
adik aku ke pejabat pos utk bertanyakan surat dia
yang tak sampai²….
adeii… rasanya dulu takda la lambat macam nie..
skrang macam lambat la plak..
ke family aku je yang terkena.. ? O.o”
lepas nie kalu ada surat penting terpaksa la pos
sendiri or faks je… O.o”