heeee.. dengan harga rm4.50 dapat promote seumur hidup kereta :P
heee.. promosi kat kereta :P
balik kampung.. WooOoowOoooOo balik kampung..
hati girangg..
heeee.. esok nak balik kampung kat perak..
then maybe singgah ke perlis rumah abang..
alang-alang nak merantau jauh baik promote blog kat kereta..
hik hik hik..
dengan hanya rm4.50 dapat beli sticker huruf nie..



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

pergi ja kat kedai repair motorsikal..
cakap je nak beli sticker huruf no plat motor
then mintak la huruf ikut website anda..
heeee.. senang ja kan..
murah pon murah.. tpi tampal kat kenderaan sndiri la..
JANGAN korang tampal kat kereta orang lain dah la..
sesia nanti owner dia cari korang.. hahaha
jangan cakap aku yang suruh plak..
sekeh sorang2 nanti…grrr…
heee.. maybe dalam beberapa hari or seminggu nie aku jarang update..
kalu ada entry pown maybe auto post ataupun
just untuk publish entry ja..
tenet kat sana tak laju macam kat kL..
so tak dapat la nak blogwalking kat blog rakan2 untuk tengok entry terbaru..
heee.. jangan marah naa…
p/s… doakan aku slamat pergi dan selamat kembali naa..

Antara yang MENARIK...