Ramalan Arnab Perlawanan Final AFF Suzuki Cup Malaysia vs Indonesia

30
684
views
dup dap dup dap..
akhirnya arnab aku telah menilik dengan baik..
arnab aku telah memilih Malaysia sebagai
johan perlawanan akhir AFF menentang indonesia..
hak hak hak…
aku da letak makanan dia kat atas kertas nama Malaysia
tuh pasal dia pilih Malaysia.. hahahah..
bijak kan kan kan..
hik hik hik..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



makanan yang di letak atas kertas tuh umpama penyokong Malaysia
yang bakal membanjiri stadium bukit jalil ahad nie..
30% telah di beri oleh penyokong sebagai pembakar semangat
50% lagi atas usaha pemain pemain Malaysia dan
20% lagi biar takdir ja yang menentukan…. (O.o)
gambar di atas adalah sebagai suka suki(hiburan) semata-mata..
diharap tidak ada pihak yang tersinggung…
p/s…. Imigresen jangan LUPA duduk kat pintu luar stadium
lepas perlawanan k :)
TANGKAP JANGAN TAK TANGKAP

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

30 COMMENTS

  1. salam

    Sotong da smp ajal…nie giliran arnab lak… hehehee..
    kalo camtu aku nak mintak arnab anak buah aku tolong tilikkan sape akan menang esok :)

  2. time amik gambar ni mmg la rabbit tgh duk gigit kertas MALAYSIA tu..tibe2 dye nmpk carrot lak kat tepi kertas INDONESIA..abes la…hahahha… :D

Comments are closed.