jiwarosak

jiwarosak

Resource Limit Is Reached




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

sejak menggunakan hosting akhir bulan 2 lepas inilah kali pertama terjadi kat blog aku.. walaupun tak brape tau sangat pasal wordpress dan hosting ni tapi aku pelik gak.. coz rasanya pelawat blog jiwarosak.com ni takda la ramai sangat sampai cecah limit ini dah sampai admin pun tak boleh masuk boleh mendatangkan kemarahan ni..

kepada sesiapa yang ternampak notice macam ni sila refresh balik ok.. insyallah akan pulih seperti biasa.. dalam proses anta tiket ke owner server untuk penambahbaikan..

segala kesulitan harap dimaafkan.. sekian.

Antara yang MENARIK...