jiwarosak

jiwarosak

Resource Limit Is Reached




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

sejak menggunakan hosting akhir bulan 2 lepas inilah kali pertama terjadi kat blog aku.. walaupun tak brape tau sangat pasal wordpress dan hosting ni tapi aku pelik gak.. coz rasanya pelawat blog jiwarosak.com ni takda la ramai sangat sampai cecah limit ini dah sampai admin pun tak boleh masuk boleh mendatangkan kemarahan ni..

kepada sesiapa yang ternampak notice macam ni sila refresh balik ok.. insyallah akan pulih seperti biasa.. dalam proses anta tiket ke owner server untuk penambahbaikan..

segala kesulitan harap dimaafkan.. sekian.

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih