Rindu 5232 Follower Blogspot

16
5
views
follower jiwarosak
follower jiwarosak

dah 3 bulan lebih rasanya tinggalkan blogspot dan selama 3 bulan gunakan wordpress hosting sendiri.. kadang² terasa sedih untuk melepaskan blogspot kerana pelawat kekal dan pelawat tetap dah ramai disana… tapi apakan daya.. takut nasib tidak menyebelahi macam rakan² blogger yang lain yang mana blogspot mereka telah diremove.. untuk mengelakkan ini terjadi kepada 1900 entry yang telah dibuat makanya terpaksa berpindah dari blogspot..

referring sites
referring sites

google banyak membantu dalam menarik pelawat masuk ke jiwarosak.blogspot.com.. terasa rindu la plak nak bermanja² dengan google.. wordpress agak susah nak bermanja² dengan google.. tak sama macam blogspot..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

stats jiwarosak
stats jiwarosak

dan yang paling aku windu adalah total pelawat hampir cecah 4 juta.. dan pageview setiap bulan cecah 30,000 sebulan dengan hanya 1-3 entry sehari.. tapi nak buat gimane.. terpaksa melepaskan semuanya..

tapi alhamdulillah.. hosting baru dah semakin ok.. walaupun tak sehebat blogspot lama tapi boleh la dari takda.. tpi still rindu menggunakan blogspot :)

kepada kawan² blogger.. sila grap follower, backlink dan google untuk menjana pelawat ke blog anda..


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


Previous article10 Faktor Andalusia
Next articleKantoi tak puasa ek
SHARE

16 COMMENTS

  1. xlama lagi kat sini pun akan femes emes jgak..hot kan..

    mas pun iso, mula2 planning yg ke 5 tahun ni nak ambik .com tapi pikir lik, biar yg ke 8thn la klu smpat..coz nk set ngan date start blogging : 28.08.2008..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here