Santai di Pantai Pengkalan Balak, Melaka

8
5
views
 tunggu makanan sampai :)
 jetski yang tak sempat nak naik…
kucing yang buat lawak pagi-pagi..
 takda keje



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

makan tepi pantai mihun goreng basah..
 heee.. sunset terlepas.. mendung :P
 heee.. posing maut :P
 kawasan pantai pengkalan balak, melaka
heee.. anak boss :)~
heee.. da lama tak pegi melaka..
inilah 1st time datang kat pantai pengkalan balak, melaka

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. best ke pengakalan balak? apa yang lebih? apa yang kurang.. saya ada buat entry mengenai Projek Backpacker: Pengakalan Balak Melaka.. kalau sudi, drop la komen disana..

  2. pengkalan balak tempat bersantai..

    cuba datang hujung minggu atau cuti sekolah..memang penuh, ramai jugak orang buat gathering kat sana sebab banyak homestay, kedai-kedai makan yang sedap2, ada satu kedai sedap sangat laksa, mee soto, mee kari dia…kedai bawah pokok…

    hari-hari biasa, biasa-biasa aje pengunjungnya… tak ramai mana..

  3. Assalamualaikum. Sy sedang mencari aktiviti air yg ada di pengkalan balak dan terjumpa blog awak. Tp blog ni pd tahun 2011, skg 2016. Rasanya ada lagi ke banana boat and jetski tu?
    Atau ada sesiapa yang blh suggestkan sy pantai mana di melaka yang ada aktiviti seperti jetski, banana boat dll? Thank you!

Comments are closed.