Satay kajang haji samuri

6
540
views
satay kajang haji samuri
satay kajang haji samuri

kalu singgah kat kajang ni memang tak lengkap kalu tak makan satay kajang.. kalu kat sini tempat yang pemes dengan satay kat restoran haji samuri.. tapi member kajang cakap kat satay willy pun sedap gak.. tapi belum ada kesempatan nak cuba lagi..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



disebabkan ramai kawan² dari penang yang turun kajang untuk lepak bersama so terpaksa jalan kaki dari hotel prescott ke satay kajang haji samuri nasib la dekat je tak sampai 10minit jalan kaki boleh sampai..

satay kajang
satay kajang

nahhh.. gedabak banyak dorang order satay kajang.. ini untuk 3 orang makan je.. hihihi boleh tahan sedap la satay dia.. tapi sedap lagi satay kajang dekat dengan rumah saya.. satay dia lebih lembut dan manis.. tapi sedap lagi bila kawan² belanja makan.. hihihih.. disebabkan kitaorg datang lambat dalam kul 11. so makan sekejab je then dorang dah nak tutup bahagian atas… tak sempat nak gosip².. isk isk isk.. apa² pun memang best la time lepak kat kajang..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


Previous articleLawak baju raya
Next articleSejarah Hentian Puduraya
SHARE

6 COMMENTS

Comments are closed.