Senarai Pemenang GA New Year

45
10
views
Giveaway New Year 2013
TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH
kepada semua pemenang di bawah ini..
kepada yang tidak menang jangan kecewa kerana
setiap penyertaan akan membawa pulang brooch
tajaan Ilham Nurry Dot Com
setelah beberapa kali blogwalking ke blog peserta
admin telah memilih 3 blog the best utk pemenang kategori..
dan ada beberapa blog yang tidak menepati syarat ga
tidak akan mendapat hadiah harap maklum..
KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD
kepada pemenang² sila inbox facebook/twitter SPONSER
untuk claim hadiah anda..
||
||
||
||
||
semak no penyertaan anda disini ==> No Penyertaan
dan pemenang² cabutan bertuah adalah…

– Topup Rm50 dari Elih Japahar
*03

– Cash Rm30 dari Mahadi Mohamed Arifin
*101

– Cash Rm20 dari Cuba Teka
*74

– Sehelai Baju Berkualiti Tinggi dari Khalid Kyle
*40

– 2 Helai Baju Kami Blogger dari Nadia Syafiq
*27
*59

– Minuman Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC) dari Makbed Journal
*67
*17
*35

– Pendrive SONY 16GB dari Izzat Nazmi
*23
*60

– Pendrive sony 4GB dari Julia Ngah
*100

– Topup Rm10 dari Mohamad Nasir
*13

– Topup Rm10 dari Nurul Syarafina
*48

– 1 Mug dari Shada Rainza
*115

– Perfume dari I’am Yanty
*81
*66

– Topup Rm10 dari Kopi Pasta
*62
*95
*96




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

– shawl dan baju + Review dari Iyliana
*78
*102

– Tudung dari Azura Exlela
*12

– Air An Nur dari Muhammad Anas Hamzah
*94
*07
*04
*18
*46
*01
*72
*83
*15
*105
*45
*65

– shawl + brooch + hadiah misteri dari LuNa Lee
*50

– Button dari Eqbal Zack
*24
*56
*98
*103
*37
*20
*106
*112
*19
*80

– Topup Rm5 dari Mailey Smilez Mai
*84
*82
*52

– Topup rm 5 dari  نور فاره شهيرح روسلي
*109

– button badge dari Nurul Fatiah
*99
*44
*33

– Gelang Nama dari Nurdiyana Asilah
*22
*73

– Key chain + calendar mini dari Shida Radzuan
*16
*06
*31

PEMENANG HADIAH UTAMA

ENTRY TERBAIK
– Cash Rm50 dari Ekram Mahat dan Domain .Com 1tahun dari Potia Casadelarossa
* 107

ENTRY KREATIF
– Cash Rm40 dari Misz Nadea dan ping 2x di fanpage 900k dari Abdul Farique
*110

ENTRY SENGET
– Cash Rm30 + iklan 1bulan dari Aida Natasya
*53

Sila Tuntut Hadiah Anda Pada Mereka ==> Senarai Sponser
(inbox nama penuh, url blog, alamat rumah*sekiranya barang)
 
 
Jutaan Terima Kasih Diucapkan kepada Sponser² dan peserta² yang
sudi memeriahkan giveaway jiwarosak untuk kali kedua..
diharap anda semua tidak serik untuk join sekiranya ada giveaway ketiga
dikemudian hari kelak.. insyallah..
sekiranya terdapat apa² masalah claim anda boleh rujuk terus ke admin

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


45 COMMENTS

  1. yeah no 78… akhirnya.. terima kasih.. tapi saya ni non muslim… tidak apa mungkin shawl tu boleh bagi kawan saya..

  2. pada yg nak claime domain mohon bg email dan nama domain yg dikehendaki.. bg 2 cadangan nama takut not available. pm dkt fb facebook.com/mrvirgo.potia

  3. entry tersenget?? akukah itu??? huhuhuhu. tnkiusss abam ferozzz. senget ke masa baca entry saya tuh??huhuhu :P TIMA KASEH!!! HOORAYYYYYYY!! boleh p melancongggggggggggggggggg :p

  4. diana : heee.. ta bley nak ckap pe :P claim brooch jela :P

    sue : kesian.. mntak no2 so kasi jela no2 hahaha.. bley tahan senget la.. isk isk sabor jela waktu membaca..

    kekapas : insyallah.. tpi bkan dlam waktu terdekat.. kalu tak pokai smua sponser :P hihih

  5. hans : claim la.. kalu tak mcam mane sponser nak tau alamat.. jenuh dia nak cari sorang2 mintak alamat :)

    #permudahkan keje dia.. kesian dah la sponser pastu nak cari org plak :) hihihi

  6. okey dah agak..fine majuk kat abg 2saat..hahahaha..

    tahniah kat semua pemenang..yang tak menang like me,sila bertenang..hihi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here