Sendiri Leka Salahkan Anak..

5
443
views
Sendiri Leka Salahkan Anak..

heee… dah takda kerja aku ni barangkali.. asyik komplain komplain dan terus komplain..
dan kali ni terjadi sewaktu aku nak pergi kerja..
minggu lepas sewaktu dalam perjalanan nak pergi kerja aku terlalu 1 kawasan perumahan ni..
sewaktu ibu dan bapanya sibuk mengemas bonet untuk balik kampung barangkali
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



anak mereka ditinggalkan dalam kereta dan seorang di sit pemandu..
sedang mereka leka mengemas di bonet salah seorang anaknya telah
menghidupkan enjin kereta.. dan semua yang berada disitu terkejut..
dan lagi memeranjatkan aku bila ayah dia tengking anak dia
yang tak reti apa²… perghhh.. dah la salah sendiri letak anak kat sit pemandu
then tinggal kunci kat situ.. err agak2 siapa yang ajar budak² tuh start enjin ekk ?
heeee.. isk isk isk..
kalu ye pun nak marah agak² la sampai terkejut kambing budak tuh..
nasib aku takda sakit jantung kalu tak dengan aku skali jalan mengadap kiblat.
isk isk isk..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

Comments are closed.