teNgOk gOogle map sebelum pergi
jalan sesak mula dari kg baru
tiket tgv cinemas yang aku dari dapat dari pejabat nuffnang

semalam pergi ke pejabat nuffnang di heritage house 

dpan sket dari chowkitt road untuk ambik tiket free 
sempena birthday ku yang ke 12
gerak dalam kul 4 sampai sana dalam kul 4.40 gitu..




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

agak fening juga lah nak cari heritage house ni
naseb baik bertanya orang so takda la susah sngat…
malu bertanya sesat jalan kan kan kan…
heee… siap kna tekan loceng agi pejabat dia..
bile tekan ja ada amoi cute buka pintu..
ingat nak ngorat tpi teringat bulan puasa
so terus tak jadi.. hik hik..
bila ada kat pejabat tuh pandang2 la sekeliling
skodeng2 mane2 yang patot.. tetiba terperasan blogger
pemes memes
ni ada dalam pejabat.. sapa lagi kalu
tak si cik epal with her dad maybe.. kOwt..

jelink2 gitu ja tak bertegur sapa pown..
al maklum la sya tak pemes.. krang tegur2 buat malu jew
kalu dia tak blas
.. heee… i malu la u… hak hak hak
lepas dpat tiket terus keluar dari pejabat tuh..

on da way nak balik lalu kat belakang Hospital Besar
Kuala Lumpur ikut jalan Kg. Baru takdan nak kluar jalan besar
dah sangkut jalan sesak sampai la depan tabung haji…
ada la dekat sejam lebih sangkut…dengan hujan lebat + kilat lagi
eeeeeeiiiii takut i tau… heeeee

dalam hati sempat tak aku ni sampai rumah…
silap2 berbuka dalam keta gak ni krang..
berbuka dalam kereta takpa lagi.. ni krang
ada juga yang berbuka dengan air hujan ni krang
hik hik hik… betoi2 kesian nie….

alhamdulillah sempat gak ngelak dari sesak dan
sampai rumah dalam kul 6.40ptg….

p/s… kepada yang sambut birthday jangan lupa tengok email
kowt kowt anda dapat 4 tiket percuma dari TGV birthday suprise
under nuffnang…
Thanks TGV Cinemas for da 6 ticket