Shopping di Bukit Bintang

8
659
views
shopping di bukit bintang

semalam plan nak ke berjaya times square untuk shopping then kawan pula ajak lepak tengok wayang midnight so sementara nak tunggu kawan untuk tengok wayang hantu tengah malam shopping dulu di times square..

jalan punya jalan x sedar dah habis pusing times square tapi jam baru pukul 9.30 waaaa lambat lagi midnight so ambik keputusan untuk sambung shopping di sekitar bukit bintang.. sedang duk pilih baju member wassap tak jadi tengok wayang kereta rosak.. isk isk isk.. naseb tak beli tiket lagi kalu tidak rugi wooo.. so sambung shopping kat bukit bintang..

bila pusing-pusing tetiba perasan plak baju tshirt ni kain pun cantik so tanya harga kat bangla yang jual

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Harga Baju
Warga Asing – RM 37
Melayu – RM 30

aku terus sigung perut bangla tuh apasal melayu sampai RM 30 ? dia terus cakap takpa bang bagi diskaun RM 25..

aku : RM 25 ? tamo tamo.. RM 20
bangla : x bole la.. nanti boss marah

aku : ok last RM 23 kalu tak takmo
bangla : boleh la bang

pilih punya pilih aku minat 2 pasang ni.. so brapa total aku tanya kat bangla tuh..

bangla : 1 RM 23 kalu 2 RM 46
aku : tarak tarak.. RM 45 sudah..
bangla : bole bole

heee… dari RM 30 sehelai aku dapat mintak kurang sampai RM 22.50 sehelai.. hihihih.. kalu ikut hati nak tawar lagi tapi dah malam sangat so ambik jela kain pun ok puas hati so harga berbaloi juga laa… kesian dorang niaga kalu murah sangat.. hihihih..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

8 COMMENTS

Comments are closed.