Tutorial Simple Marquee Html Code

16
477
views
tutorial blog
tutorial blog

Tutorial Simple Marquee Html Code – tutorial ini digunakan untuk menceriakan blog anda.. dengan adanya tutorial ini tulisan dan gambar boleh digerakkan ke kiri dan kanan atau ke atas dan bawah.

Tutorial Simple Marquee Html Code

hanya copy dan paste code dibawah ini dan letakkan di layouts –> add gadget –> HTML/Java


Simple Marquee Html Code
AbgFeroZ eNseM

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

AbgFeroZ cUte

AbgFeroZ seNgaL

AbgFeroZ Sakai

AbgFeroZ tOkCik

 Selamat Mencuba

Sekiranya Ingin Gambar Bergerak dan bukannya Text
gantikan Text cth: AbgFeroZ eNceM kepada Code Di bwah..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


16 COMMENTS

  1. Hah, ni mmg sesuai..
    script ni mmg best utk mana2 bahagian yg perlu d bagi perhatian lebih..

    mcm, iklan dll..hehe..ye ker bole?

  2. banner sponser, iklan smua bley..
    widget p0wn bley gerak2..
    klu tuan dia ada dlam blog p0wn bley gerak2 :)

    gunakan tnpa was was :)
    ingatlah orang yg tersayang kecuali Eciz hahaha

  3. Salam,
    saya dah buat & jadi!! :)
    Terima kasih banyak Feroz..

    Nak minta satu tutorial boleh tak?..
    Saya ada buat page nav tapi tak teratur la.. tak cantik.. macam mana nak buat macm feroz punye yea..

  4. salam, eh bro feroz, saya saja suka2 try je, jadilah…gambar tu gerak2..heheh…bro, satu soalan, camna pulak nak buat gambar untuk tujuan pengiklanan di side bar tu hidup/bergerak/splashing? thanks.. :)

  5. […] Top Comment Right Click Disable LiNkwithiN Alert Welcome Message How To Make Banner Add Mp3 to Blog Code Text/Image Bergerak Text di Comment bOx Special Mouse Cursors Hide aNd shOw cOde Post And Comment Counter Smilies icon […]

Comments are closed.