Sinopsis Arluna Lakonan Saharul Ridzwan dan Anzalna Nasir. Drama adaptasi novel Arluna hasil karya Rin Ahmad akan ditayangkan di Astro Ria lakonan gandingan hebat Saharul Ridzwan dan Anzalna Nasir.

Sinopsis Arluna Lakonan Saharul Ridzwan dan Anzalna Nasir

arlunaPermulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina
sangat cliché.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

1. Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam
di puncak Sands Skypark.
Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum
brek?- NIA ARLUNA @ NINA
Emmm… errr… I’m not a car. Uh… I didn’t bring
side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE

2. Terjumpa lagi.
I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana
ya? – JOE

3. Terjatuh cinta pula.
Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank
you’, dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I’ll marry
you’ ya.- JOE

4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk
Fazleen ‘udang galah’. Eh, dah kahwin pun muncul lagi?
Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya?
Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas
dengan hak seorang isteri?
“Tewas Itu Taat.”

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih