Sup Meletup LRT Salak Selatan

3
140
views
sup meletup
sup meletup

Sup Meletup Lrt Salak Selatan

semalam lepas balik kerja ada kawan ajak lepak makan.. katanya nak belanja nasi ayam sup meletup gitu.. bunyi macam sedap.. so terima la jemputan dia untuk lepak makan.. lagi pun awai lagi nak balek.. malam tuh plak ada game bola Malaysia vs Palestine.. so lepas makan bley la tengok bola skali…

sup meletup salak selatan
sup meletup salak selatan

tengok tulisan pun dah rasa macam nak meletup.. heee.. slurrppp…

✔ FOLLOW US FOR UPDATES ✔



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

pinggan licin
pinggan licin

memang tabiat admin.. dah habis makan baru teringat nak tangkap gambar makanan… so yang tinggal hanya pinggan, sudu dan timun.. hahahaha.. ta bley nak tunggu lama.. lapar plak..

nasi ayam
nasi ayam

heee.. ni ja yang admin sempat tangkap.. ni pun jenuh suruh kawan stop skejab nak tangkap gambar nasi ayam dia sat.. hahahaha.. sedap gak nasi ayam sup meletup ni.. sup dia mmg terasa sup tak macam sesetengah kedai.. hanya rasa air ja.. then sambal dia mmg sedap.. pedas pedas manis gitu.. sesuai di cicah dengan ayam rebus.. tada satu maka tak lengkap la..

part harga taktau la.. coz kawan blanje.. tapi murah gak la.. 2 nasi ayam + milo ais + jus epal = Rm12.50 murah kan kan ?

heeee… lagi murah bila kawan yang belanja.. haahahaha..

cara nak ke kedai sup meletup ni senang je.. turun train LRT Salak Selatan naik tangga jalan terus je lintas jalan kat trafik light then penuh gerai sepanjang jalan.. cari ja banner Sup Meletup

Sup Meletup LRT Salak Selatan


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here