Susahnya Nak Cari Kentang Halal

2
169
views
Kentang Halal
hampir setiap awai bulan aku akan pi shopping untuk beli barang rumah..
tapi bila sampai je kat tempat barang basah.. 
memang susah nak cari kentang halal..
selalunya dah habis….
yang tinggal hanya halal biasa dan bukannya halal malaysia..
dari beli benda tak pasti baik takyah beli…
adeii… kadang-kadang tuh sampai 2 or 3 market aku pergi
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

cari semata-mata nak makan kentang.. tpi apakan daya
benda halal selalunya laris bak pisang goreng..
fuhhh nasib la bulan nie kentang masih ada..
kalu tak memang kempunan la aku…
hik hik hik..
tinggal pon tak sampai 10 paket..
pastikan makanan yang anda beli
mempunyai logo halal Malaysia

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

  1. faiz : ntoh.. aku jarang makan panadol.. kecuali dah terpaksa sangat.. tuh pon dari klinik kerajaan :)

Comments are closed.