Facebook Archive

Bagaimana Letak Instagram Twitter Blog di Intro Facebook

Bagaimana Letak Instagram Twitter Blog di Intro Facebook. Pasti ramai yang tertanya-tanya bagaimana ingin meletakkan link Instagram, Twitter dan Blog di Intro Facebook seperti rakan-rakan yang lain buat. Ianya mudah tapi tak semua orang tahu akan caranya. Bagaimana Letak Instagram Twitter Blog di Intro Facebook Caranya sangat

Badan Tercampak Akibat Bermain Handphone Sewaktu Charge dan Hujan Lebat

Badan Tercampak Akibat Bermain Handphone Sewaktu Charge dan Hujan Lebat. Pengalaman ngeri seumur hidup. Petir petang tadi kuat kan ? nasib baik tak arwah .. Syukur , masih dipanjang umur hingga sekarang, menaip ni pun masih trauma, ketar2 kebas tangan .. seriau nak pegang phone đŸ˜¢.. Badan Tercampak

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah

Cara Unblock Facebook Youtube Di Pejabat, Universiti, Kolej dan Sekolah. Tips untuk buka website disekat oleh pihak kolej, universiti, pejabat mahupun sekolah yang mana anda telah dilarang dari melayari media social menggunakan internet tempat anda. Ada beberapa cara untuk melayari website tanpa disekat antaranya mengubah ip anda,

Cara Untuk Mendapatkan Verified Fanpage

Cara Untuk Mendapatkan Verified Fanpage. Pasti ramai yang masih tercari-cari cara untuk mendapatkan verified fanpage yang mana agak sukar untuk mendapatkannya terutama blue tick yang mana tak ramai mampu mendapatkan. Ini hanyalah tips untuk mendapatkan grey tick dari facebook. Amatlah mudah untuk mendapatkan grey tick daripada facebook

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat

Tips Hartanah Berjaya Dalam Masa Singkat. Just nak share apa yang admin perolehi daripada facebook yang dikongsikan oleh rakan-rakan admin di facebook yang rata-rata amat menyukai tips yang dikongsikan sehingga ada yang tersenyum membaca seolah-olah sudah mendapat jalan. Di usia 26 tahun ini (Bulan 9 ni cukup

Fanpage Jiwarosak Cecah 200k Like

Fanpage Jiwarosak Cecah 200k Like. Alhamdulillah tercapai juga impian untuk mengembangkan JiwarOsak.Com walaupun blog hidup segan mati tak mahu tapi sangat aktif di facebook. Terima kasih kepada semua admin yang bertungkus lumus sentiasa update fanpage sehingga JiwarOsak.Com dikenali sehingga ke pejabat admin sendiri. Sejak LIKE Fanpage cecah

Tutorial Tukar Nama dan Merge Fanpage

Tutorial Tukar Nama dan Merge Fanpage – Pasti ramai diantara anda yang mempunyai fanpage lebih daripada 1 dan tidak tahu cara untuk mengubah nama mahupun merge/gabungkan fanpage agar tidak terbiar dan akhirnya fanpage mati begitu sahaja. Nak cite panjang pun mungkin korang boring nak baca oleh itu