Tak Pernah Puas Edit Blog

8
311
views
jiwarosak
jiwarosak.

sekiranya anda perasan blog jiwarosak.com sentiasa ada saja perubahannya walaupun sedikit tapi perubahan itu tetap berlaku setiap masa. Entah mengapa ada rasa sesuatu yang kekurangan dengan blog jiwarosak.com ada sesuatu yang perlu diisi bagi melengkapkan blog jiwarosak tapi masih tercari-cari apakah yang perlu untuk blog ini lengkap sepenuhnya.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

rasa sesuatu yang kurang itu membuatkan rasa tidak puas bila berkunjung ke blog sendiri macam ada sesuatu yang hilang. Atau mungkin ia hanya mainan perasaan sendiri yang mana bukan untuk blog tapi untuk diri sendiri masih tercari-cari seseorang untuk melengkapkan diri ini. krik krik krik..

ada idea tak ape lagi yang perlu dibaiki untuk melengkapkan blog jiwarosak ini sila kongsikan dengan saya k. terima kasih


Support Kami Dengan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


8 COMMENTS

  1. Entah la..tapi kan sejak sekian lama satu je tak berubah blog ni..bila masuk mesti kena refresh 2,3 kali.kenapa ye?kalau tidak,memang tak keluar apa pun..

  2. kalo bab edit belog nie…dah bp kali tukau dah…ni kali upah org watkan…ni pun tak tau sampai bile bleh betahan…hahaha….

    tu belog jiwakacao ni dah ok kot….simple jer….nak bace pun tak pening kapla…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here