Kenangan Terindah bila di VOTE ke top5 Overall
DiGi WwwOw Award 2012

1st skali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan
yang sentiasa support dan keep support saya
untuk bertanding dalam digi wwwow this year
sehingga tersenarai gak..
TIDAK TERSENARAI TOP10
adeii.. walaupun voting  punya tinggi diterima tapi mungkin takda rezeki
nak tersenarai dalam top10 kategori so.. terima sajalah seadanya…



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

CUKUP lah 2 tahun menyertai Digi Wwwow Award..
dan rasanya dah tiba masanya aku tarek diri dari terus bertanding
dalam award ini.. bukan sahaja tak menang.. juga tidak berbaloi
untuk masuk bertanding.. 
selepas dikaji dan diteliti 2 tahun ini aku rasa pelawat 
yang blog dan facebook aku kasi ke digi wwwow terlalulah
banyak berganda2 berbanding pelawat yang aku terima..
so dari terus promote contest ni lebih baik aku keep fokus
untuk promosikan blog aku.. lebih baik dan berbaloi-baloi…
so kepada DiGi WwwOw Award dengan ini aku CERAI kan
dikau dengan talak 13.6 tanpa was-was…
~ THE END ~