tangga piano time square

tangga piano time square

Tangga Piano di Time Square

malam jumaat lepas balek dari kerja admin ada jalan² pusing kL teman kawan katanya nak jalan².. so kitaorg pun mula la operasi cuci mata.. start dari sogo, times square, pavilion ntah taktau apa yang dicari.. hik hik.. tapi part yang balik best bila ke time square..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

admin sebenarnya nak gi bankin duit kat sedara.. bila lalu kat tingkat bawah kawan kata ada game best situ.. pelik gak.. sejak bila ada game kat bawah time square nie.. so admin pun ikut la dia.. bila sampai je tengok ada tangga macam piano.. then bila orang pijak macam piano betoi plak.. cuma beza org tekan piano pakai jari kat sini kita guna kaki pijak… pelik… tapi menarik..

tangga piano

tangga piano

orang ramai naik turun tangga semata² nak dengar bunyi tangga piano tuh.. hihihih.. jangan kata orang lain admin pun naik turun gak la coz nak test bunyi hahaha siap patah2 balik lagi.. hahahaha.. so kepada yang pernah datang kat times square tapi belum cuba sila lah cuba kat bawah skali.. dekat dngan kedai makan bawah..

Tangga Piano di Time Square