Tangga Piano di Time Square

10
406
views
tangga piano time square
tangga piano time square

Tangga Piano di Time Square

malam jumaat lepas balek dari kerja admin ada jalan² pusing kL teman kawan katanya nak jalan².. so kitaorg pun mula la operasi cuci mata.. start dari sogo, times square, pavilion ntah taktau apa yang dicari.. hik hik.. tapi part yang balik best bila ke time square..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

admin sebenarnya nak gi bankin duit kat sedara.. bila lalu kat tingkat bawah kawan kata ada game best situ.. pelik gak.. sejak bila ada game kat bawah time square nie.. so admin pun ikut la dia.. bila sampai je tengok ada tangga macam piano.. then bila orang pijak macam piano betoi plak.. cuma beza org tekan piano pakai jari kat sini kita guna kaki pijak… pelik… tapi menarik..

tangga piano
tangga piano

orang ramai naik turun tangga semata² nak dengar bunyi tangga piano tuh.. hihihih.. jangan kata orang lain admin pun naik turun gak la coz nak test bunyi hahaha siap patah2 balik lagi.. hahahaha.. so kepada yang pernah datang kat times square tapi belum cuba sila lah cuba kat bawah skali.. dekat dngan kedai makan bawah..

Tangga Piano di Time Square


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here