Tayang Bontot di Masjid

9
569
views
shin chan
shin chan

Tayang Bontot di Masjid

kisahnya terjadi pada minggu lepas.. tpi disebabkan kesibukkan dan pemindahan hosting so tak dapat nak post time tuh juga.. so hari ni admin nak ceritakan kisah tayang bontot di masjid nie.. sebelum ni admin ada post 1 entry tentang hal ni.. tapi mungkin ada yang terlepas pandang.. anda boleh tengok entry tuh disini (Terlepas Pandang)

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



ceritanya bermula pada jumaat lepas time solat jumaat.. admin sampai masjid dalam pukul 1.15 gitu.. tapi orang dah ramai.. almaklum la takut tak dapat tempat so semua pakat mai awai… tapi dalam ramai² yang mai awal ni ada la beberapa yang tidur² ayam sementara tunggu khutbah jumaat.. ok la tak kesah sangat.. tapi yang admin kesah bila ada sorang mamat ni duduk tidur depan admin..membongkok ke depan.. tidur tuh tak salah.. yang salah bila dia tidur baju dia terselak sampai pinggang menampakkan LURAH BONTOT yang serba tak cute langsung… alahaii… bila solat je nampak bontotnya.. terpaksa pejamkan mata.. nak pandang kiri or kanan lama² tak boleh takut teleng kepala.. so terpaksa la memejamkan mata.. sesekali tercelik nampak lagi..

niat di hati memang nak tegur.. tapi ramai yang memandang.. takut dari orang tak perasan habis semua orang perasan bila bangun cuit dia.. isk isk isk… tolong la.. tolong laa… lain kali pakai la tali pinggang ke baju panjang sikit ke.. nasib baik belum makan lagi time tuh kalu tidak mau gak muntah balik tengok bontot tuh.. hu hu huu…


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


9 COMMENTS

    • mmang niat nak tegur.. tpi disebabkan semua org hanya memandang depan tak pandang mamat ni.. risau bila bangun nak cuit dia semua org akan terpandang buntutnya yang cumil itu..

  1. sepatutnya ditegur kalau dah macam tu. satu buleh mem’buta’kan mata orang yang tertengok (hoho..) n lagi satu solatnya x sah sebab mendedahkan aurat.

Comments are closed.