Teh tarik sama Roti telur

2
319
views
roti canai
roti canai

Teh tarik sama Roti telur

hari ni kerja overtime lagi almaklum la kawan tengah bercuti so cover untuk dia.. nanti bila saya pulak cuti dia pulak yang cover.. tadi ada kawan datang tempat kerja so gi rehat makan dengan dia kat restoran mamak..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



petang tadi hujan so tetiba mengidam roti canai sampai walkie talkie pun nyanyi lagu roti telur.. nak dijadikan cerita kitaorg pun pergi la restoran mamak seberang jalan dari tempat kerja.. elok mamak datang nak ambik order..

feroz : mamak kasi teh telur 1.
mamak : *garu kepala
feroz : eh eh teh tarik sama roti telur… itu pasal teh telur (coverline)
mamak : *gelak² sambil angguk kepala..

sottt je kawan dengan mamak sama gelakkan aku.. sabar jela.. hari ni memang asyik merepek je dari pagi.. mungkin sebab demam kowt.. hihihih.. teh tarik + roti telur = teh telur :P


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

Comments are closed.