TelurDiBasuh Tinggal Kenangan

22
530
views
TELURDIBASUH tinggal KENANGAN
pagi tadi tengah2 sedap blogwalking aku terbace plak
1 entry ni yang berkisarkan tentang telordibasuh..
mula2 mcam tak percaya coz baru ja dia ping entry blog dia minggu lepas
kat port blogger… tpi bile di tgok blog beliau yg 400 online
dan shoutmix yang penuh ucapan takziah aku mulai percaya yang telurdibasuh
kini telah tiada… sedih aku sorank demi seorang blogger
yang sportting meninggalkan kita.. terasa ja hayat ini pendek..
terasa ja mcam esok2 hari kita plak yang akan tiba..
adehh… sedih plak nak taep entry kali ini..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



terasa sehh..
ini ucapan yang di ambil dari blog arwah
dari abang telor :
(8 hours ago)
hakim sekarang ni masih berada di wad ICU hospital putrajaya,
dia kena jangkitan paru2, tak boleh bernafas sendiri, paru2 dia jd keras..
minta tolong ye sama2 kita mendoakan kesejahteraan untuk dia.
(40 minutes ago)
innalillahiwannilaihirajiun..
Abdul Hakim Bin Mohd Kamal..
Adikku yg tersayang telah kembali ke rahmatullah.. sama2 kita mendoakan
kerahmatan dan keampunan padanya.. =(
AL-FATIHAH UNTUK TELURDIBASUH…
Semoga Roh Arwah di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman…
p/s… sama-samalah kita mendoakan arwah…

(40 minutes ago)


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


22 COMMENTS

  1. gemar hari ni tentang pemergian telor. semua terasa sedih sebab telor ni memang femes. ramai kenal dia. dan semoga ramai juga yang mndoakan dia disana.

    al-fatihah.

  2. takziah. btw, ta kenal pon sape telor dibasuh tu. tapi tadi dah blogwalking, baru tahu la.

    sedih pon ade, betol la ckp you, lepas sorang2. aihh turn kite pon tatwu bile.

    btw, renung2 kan dah selamat beramal :)

  3. alfatihah .
    semoga rohnya dicucuri rahmat . aminn
    *rindu bila arwah shout kat chatbox
    **baling telur kat sini . :(

  4. hukhuk..sedey…salu singgah blog arwah…story2 lam blog arwah menghiburkan ati sy..Al-fatihah buat arwah..smg rohnya ditmptkan di klgn org2 yg beriman..amin…

Comments are closed.