Templates Baru Sempena Hari jadi ke 12

30
7
views
Kek Hari Lahir
bukan kek or hadiah yang aku impikan..
cuma doa dari rakan2 untuk aku dan family aku..



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki
aminnn…
heee… ESOK genap umur aku 12thn..
ahaks.. sempena dengan umur aku yang sentiasa muda ini
aku telah buat perubahan templates blog ini kepada
yang lebih ringan dan simple berbanding
yang lepas terlalu banyak coding..
diharap dengan adanya templates baru ini..
makin bertambah la rakan2 yang melawat
dan membaca entry aku yang tak cumel ini..
heeee…
TERIMA KASIH diatas SUPPORT yang telah
diberikan sejak beberapa tahun lepas..
SAYANG ANDA SEMUA

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


30 COMMENTS

  1. semoga tuhan panjangkan usia mu…tapi jangan tipu angka tarikh lahir..dosa di bulan puasa…hakhakhak

  2. mudanya abg ferOz..12 yer..hua3..blink2 nengOk aihh..hehe.apa2 pun slmat ulang thun klahiran..smoga sihat selalu n dimurahkan rezeki dan xlupa jugak semoga sentiasa dibawah rahmat Allah.IAllah ;)

  3. queen : thanks.. 12 :) kire umur ikut jiwa :)~

    fyna : hahaha.. dan2 sebaya hahaha..

    ieyla : thanks.. esok baru wish hahaha… comei kan kan kan :)~

  4. stella : heee.. ke 12 oke :) hik hik… thanks..

    adylia : hahaha.. adehh kna jujur plak… sbnarnya yg ke 23thn… thanks… aminn…

    kutoOoo : aminnn… brape aribulan ?

  5. auuuww..kita tak sebaya..

    apakan daya. pipit sama enggang.

    err tiba2..

    hepi BEST day.. smg diberkati Allah dunia dan akhirat

  6. fuyyoh!! org tu maintain muda seyh..nhahaha… anyway, smoga mnjadi ank yg soleh.. smoga sentiasa dirahmati olehNYA dan dimurahkn rezeki.. hehe

  7. sukalah blog hang..cantek
    meh lah ajo sis caner nak wat blog cam ni..pls2…hlep me..tgklah blog sis tu cam hape jek..huhuhu

    hepi besday budak jiwa rosak kahkahkahh

  8. ezzu : heee.. mekaceh :)
    sakura : mekaceh2 :)~
    mura : heee tak caye plak.. oke2
    rain : hee anda da tua.. hihihi aminn..
    roti telur : thanks yeah

  9. ms az : mekaceh… aminnn..
    fathiah : adehhh nak muda lagi plak hahaha.. oke2.. mekaceh..

    azlan : hahaha.. amboi2 mlampau lagi tuh hahahah..

    Cheq : mekaceh :)

    lynn : hihihi 12 la.. hahah mekaceh :)~

Comments are closed.