teNgOk Al-Hijab di GSC Times Square

11
559
views
 model terlambat al-hijab :P
 makan pagi sampai lebamm…
heeee… kentang goreng jadi santapan…
heeee… ingat seram sngat cite al-hijab nie..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tapi biasa2 ja.. starting dia boring sket..
( jeles tengok Pierre Andre dan Nur Fathia dok
baby dan sayang2 sambil pegang2 tangan.. arggghhhhh….)

pertengahan cerita besh sket.. ada part yang seram gakk..
tapi panas ati orang kerusi depan boley romantik2 plak
time tengah nak seram2… potong stim btoi…

then part last skali tak best.. bile makcik yang buka
hijab pierre andre meninggal…
then cerita mcam tergantung la plak….

arghhh.. terbantut mood seram aku.. terus tak jadi
tuh yang buat lapar tuh…
isk isk isk…




Al-hijab trailer


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

11 COMMENTS

  1. membe cakap x best citer al hijab(depends jugak kan pd yg suka)…rugi jerk dia kena sampai 23 hengget…huhuhu…~ sO, aku pun tak jadik la nak g tengOk…& citer reaL steeL cam best…nak try Ler…kLu x best~nasib bdn ler…^____^

  2. yen : heee.. nak ckap tak best ada part best.. nak ckap best last dia tak besh… kire bley la…

    yousof : hahaha.. aku tgok mlam2 gak.. tpi part seram tak byk… part tuh aku jeles habis hahaha…

    zul : hahaha.. kalu nak download diam2 sda bro hahaha..

    maya : hihihi.. bergntung pada yg tengok gak.. tpi for me ending dia mcam tergantung :)

Comments are closed.