Ter Shopping Sweater Raya

0
402
views

Ter Shopping Sweater Raya. Walaupun tahun ni terpaksa beraya sorang disebabkan kerja dan tak dapat pulang ke kampung untuk berhari raya tapi mood raya still ada bila dipaksa untuk shopping raya bersama keluarga. Plan mula-mula nak teman jadi bodyguard sahaja tapi bila tengok keluarga seronok shopping tetiba mood raya pun mai.

abgferozkeesokan harinya terus ke tempat kerja bersama sweater baru. Tak sempat tunggu raya dah rasmikan dulu sweater raya.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tengah sesedap posing untuk tangkap gambar ada saja yang tegur.. awai awai pagi lagi dah selfie ke ? baru upload masuk facebook member opis dah komen haihh laju sungguh depa ke memang tunggu aku upload ja ? taktau la depa ni hahaha..

apa-apa pun baju forest memang baju kegemaran aku kalau nak shopping selain kualiti kain yang cantik logo dia juga kena dengan nama aku “F”


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here